Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar: Beyaz Bayrak

Isınma: KALORİFER (FUEL-OİL)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzdaki sınıflarda etkileşimli tahta bulunmaktadır.

WEB - https://akcakalecumhuriyetioo.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mahallesi Ahmet Bahçıvan Caddesi No37 Akçakale/Şanlıurfa

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİ

Adres - Hürriyet Mahallesi Ahmet Bahçıvan Caddesi No37 Akçakale/Şanlıurfa