29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İçin Sınıf Süsleme Etkinliği

Okulumuz 2/A sınıfı öğretmeni SERHAT YERLİKAYA ve 1/D sınıfı öğretmeni EMİRCAN AKSOY 28 Ekim 2021 perşembe günü, 'Cumhuriyet Bayramı İçin Okulumuzu Süsleme' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Bu güzel etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

28.10.2021 1325

28-10-202128-10-2021

Okulumuz 2/B sınıfı, 28 Ekim 2021 perşembe günü, öğretmenimiz Elbi YILDIRIM koordinatörlüğünde, kendi sınıflarında, 'Cumhuriyet Bayramı İçin Sınıfımızı Süsleme' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimize öğretmenimiz tarafından Cumhuriyet Bayramı ilanı nasıl geliştiği anlatılmış, ardından sınıfımız balonlar, bayrak ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu süslerle güzelleştirmişlerdir. Tüm öğrencilerimiz bu etkinliğe katılarak, milli duygularının geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Elbi YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

28-10-202128-10-2021

Okulumuz 3/B sınıfı, 28 Ekim 2021 perşembe günü, öğretmenimiz Selçuk Han YILDIRIM koordinatörlüğünde, kendi sınıflarında, 'Cumhuriyet Bayramı İçin Sınıfımızı Süsleme' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimize öğretmenimiz tarafından Cumhuriyet Bayramı ilanı nasıl geliştiği anlatılmış, ardından sınıfımız balonlar, bayrak ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu süslerle güzelleştirmişlerdir. Tüm öğrencilerimiz bu etkinliğe katılarak, milli duygularının geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Selçuk Han YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

28-10-202128-10-2021

Okulumuz 2/A sınıfı, 28 Ekim 2021 perşembe günü, öğretmenimiz Serhat YERLİKAYA koordinatörlüğünde, kendi sınıflarında, 'Cumhuriyet Bayramı İçin Sınıfımızı Süsleme' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimize öğretmenimiz tarafından Cumhuriyet Bayramı ilanı nasıl geliştiği anlatılmış, ardından sınıfımız balonlar, bayrak ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu süslerle güzelleştirmişlerdir. Tüm öğrencilerimiz bu etkinliğe katılarak, milli duygularının geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Serhat YERLİKAYA'ya teşekkür ederiz.

28-10-202128-10-2021

Okulumuz 1/A sınıfı, 28 Ekim 2021 perşembe günü, öğretmenimiz Elif Büşra BAKIŞ koordinatörlüğünde, kendi sınıflarında, 'Cumhuriyet Bayramı İçin Sınıfımızı Süsleme' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimize öğretmenimiz tarafından Cumhuriyet Bayramı ilanı nasıl geliştiği anlatılmış, ardından sınıfımız balonlar, bayrak ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu süslerle güzelleştirmişlerdir. Tüm öğrencilerimiz bu etkinliğe katılarak, milli duygularının geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Elif Büşra BAKIŞ'a teşekkür ederiz.

28-10-2021

Okulumuz 4/C sınıfı, 28 Ekim 2021 perşembe günü, öğretmenimiz Gülsüm SEZER koordinatörlüğünde, kendi sınıflarında, 'Cumhuriyet Bayramı İçin Sınıfımızı Süsleme' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimize öğretmenimiz tarafından Cumhuriyet Bayramı ilanı nasıl geliştiği anlatılmış, ardından sınıfımız balonlar, bayrak ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu süslerle güzelleştirmişlerdir. Tüm öğrencilerimiz bu etkinliğe katılarak, milli duygularının geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Gülsüm SEZER'e teşekkür ederiz.

28-10-202128-10-2021

Okulumuz 4/A sınıfı, 28 Ekim 2021 perşembe günü, öğretmenimiz Ceylan DEMİRİ koordinatörlüğünde, kendi sınıflarında, 'Cumhuriyet Bayramı İçin Sınıfımızı Süsleme' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimize öğretmenimiz tarafından Cumhuriyet Bayramı ilanı nasıl geliştiği anlatılmış, ardından sınıfımız balonlar, bayrak ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu süslerle güzelleştirmişlerdir. Tüm öğrencilerimiz bu etkinliğe katılarak, milli duygularının geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Ceylan DEMİRİ'ye teşekkür ederiz.

28-10-202128-10-202128-10-2021

Okulumuz 1/C sınıfı, 28 Ekim 2021 perşembe günü, öğretmenimiz SERKAN DOĞAN koordinatörlüğünde, kendi sınıflarında, 'Cumhuriyet Bayramı İçin Sınıfımızı Süsleme' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimize öğretmenimiz tarafından Cumhuriyet Bayramı ilanı nasıl geliştiği anlatılmış, ardından sınıfımız balonlar, bayrak ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu süslerle güzelleştirmişlerdir. Tüm öğrencilerimiz bu etkinliğe katılarak, milli duygularının geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz SERKAN DOĞAN'a teşekkür ederiz.